Vereniging1 vrt
  

Bestuursleden gezocht

Het bestuur van KAISZ zoekt bestuursleden die het leuk vinden zich in te zetten voor KAISZ. Hierbij is het niet verplicht om zelf een KAISZ-aandoening te hebben. Wel moet je affiniteit hebben met onze doelgroep. 

Profiel: 
De persoon die wij zoeken moet doorzettingsvermogen hebben en enthousiast zijn. Het is belangrijk dat hij/zij van een uitdaging houdt en zich flexibel opstelt. Daarnaast verwachten we zelfstandigheid van een bestuurslid zodat projecten zelfstandig georganiseerd kunnen worden. Een bestuurslid moet echter niet schromen om buiten de vergaderingen om feedback of hulp te vragen bij de anderen. 

Functie: 
Het bestuur vergadert op vrijdagavond. Daarnaast zijn er regelmatig contactmomenten met andere organisaties en instellingen. Tijdens de georganiseerde activiteiten wordt medewerking en hulp gevraagd van de bestuursleden 
om deze tot een succes te laten worden. 

Wat bieden wij: 
U komt terecht in een gemotiveerd, enthousiast en ambitieus team. Als bestuurslid kunt u een vergoeding krijgen voor uw reiskosten en andere onkosten van de vereniging. Indien u ge├»nteresseerd bent of meer informatie wilt hebben over deze bestuursfunctie neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligers gezocht 
Het bestuur van KAISZ zoekt vrijwilligers afdeling KAISZ die het leuk vinden zich in te zetten voor KAISZ. Hierbij is het niet verplicht om zelf een KAISZ-aandoening te hebben. Wel moet je affiniteit hebben met onze doelgroep. 

Profiel: 
De persoon die wij zoeken moet doorzettingsvermogen hebben en enthousiast zijn. Het is belangrijk dat hij/zij van een uitdaging houdt en zich flexibel opstelt. Als vrijwilliger ondersteun je het bestuurslid bij projecten.


Functie: 
Het bestuurslid bepaalt samen met de vrijwilliger wanneer en hoe ze met elkaar overleggen over een project. Samen bepaal je hoe een project wordt opgezet en hoe deze verder uitgewerkt wordt. Ook de implementatie van een project is de verantwoordelijkheid van het bestuurslid samen met de vrijwilliger.  Tijdens een georganiseerde activiteit van jouw project wordt je aanwezigheid ook verwacht.  

Wat bieden wij: 
Je komt terecht in een gemotiveerd, enthousiast en ambitieus team. Als vrijwilliger kunt je een vergoeding krijgen voor je reiskosten en andere onkosten. Indien je ge├»nteresseerd bent of meer informatie wilt hebben neem dan 
contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

overzichtfuncties