Nieuws vert
 

Woord van het bestuur

De zomer loopt al weer op zijn einde. De kinderen gaan weer naar school en de vakantiespullen zijn weer opgeruimd. Jammer. Hopelijk heeft u kunnen genieten van deze warme lang zomer.

Het bestuur van KAISZ is al weer hard aan het werk. Er zijn wel een paar veranderingen die we willen doorvoeren. Een hele belangrijke is dat we gaan werken met een algemene vereniging (KAISZ geheten) en twee afdelingen, nl. afdeling KAISZ en afdeling VAISZ. Deze laatste wordt speciaal voor de volwassenen met een KAISZ aandoening. 10 november zal hiervan de officiele lancering zijn. Middels een informatiedag in het Hart van Vathorst te Amersfoort zal VAISZ een feit zijn. Om dat te realiseren moet er heel wat werk verzet worden. Allereerst moet onze bestuursstructuur aangepast worden, het huishoudelijk reglement moet aangepast worden (goedkeuring in de alv 2019), de website moet aangepast worden en dan nog natuurlijk de informatiedag zelf. De leden van KAISZ hebben een uitnodiging voor de informatiedag ontvangen. Het beloofd een interessante dag te worden.

Deze uitbreiding van de vereniging vraagt ook om hulp van vrijwilligers. Het bestuur zoekt bestuursleden, maar ook vrijwilligers die een afdeling willen helpen bij het realiseren van projecten. Dit laatste vraagt veel minder tijd van de vrijwilligers, omdat na het beƫindigen van een project ook de werkzaamheden in principe stoppen. Iets voor U? stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Via de website (www.kaisz.nl) kunt u zich ook aanmelden voor het 1 op 1 lotgenotencontact. De eerste mensen hebben zich hiervoor aangemeld. Heeft u behoefte om met een ander gezin  ervaringen uit te wisselen, meldt u dan aan. U geeft zelf aan waaraan deze match moet voldoen. Zoekt u bijvoorbeeld op dezelfde aandoening? Of zoekt u op leeftijd. Alles kan.

Tot slot is er 1 september, als slot van de zomer, de jaarlijkse barbecue geweest. Saskya heeft weer een gezellige bijeenkomst georganiseerd. Het was leuk om leden en niet leden ervaringen te zien uitwisselen. Ook de kinderen hebben zich prima volmaakt. Volgend jaar wordt er weer een babeque georganiseerd. Bent u dan ook van de partij?

Namens het bestuur

Hanny Weustenraad

Vice voorzitter

September 2018