Nieuws vert
 

Fotograaf & bewegingswetenschapper

Op onze bestuursdag hebben wij nieuwe foto’s laten maken. Dit hebben wij niet door een standaard fotograaf laten doen maar door een fotograaf die zich specialiseert in de (gehandicapte)sportfotografie. Graag geven wij haar de mogelijkheid zichzelf voor te stellen.

Mijn naam is Ilse Schaffers. Ik ben vier jaar geleden begonnen met fotograferen. Als bewegingswetenschapper heb ik een voorliefde voor sport en beweging. Een van mijn specialiteiten is sportfotografie. Daarnaast heb ik ervaring met het vastleggen van speciale momenten zoals promoties of verjaardagen.

In 2015 ging een lang gekoesterde wens in vervulling. Ik vloog naar Zuid Afrika om daar aan een fotografieproject deel te nemen. Een onvergetelijke levenservaring!
In Afrika heb ik enorm veel gedeeld, gelachen en geleerd. Tijdens mijn reis fotografeerde ik dit schattige ventje terwijl hij van mij een foto wilde nemen. Een eenvoudig portret met een enorme impact. Quentin is mijn bron van inspiratie geweest om voor mezelf te beginnen. Vandaar de naam Inspired by Quentin Photo & Art.

Ik maak individuele en familieportretten op locatie. Ieder mens is anders, daarom wil ik niet gebonden zijn aan een studio maar wil ik door middel van een eigen gekozen locatie de unieke IK van mijn klant op de foto terug laten komen. Daarnaast heb ik ervaring met het fotograferen in bedrijfs- en productfotografie en het vastleggen van speciale momenten zoals promoties of verjaardagen

Bekijk de brochure of neem contact met me op wanneer u meer wilt weten!

Benieuwd naar de bestuursfoto’s? Kijk op de nieuwe website van KAISZ.

November 2017