11 April Stichting Bas overhandigd cheque aan WKZ 

 

Op deze dag zal er een cheque worden aangeboden aan Dr. A. van Royen door stichting Bas. Dit geldbedrag is bestemd voor onderzoek naar de ziekte JDM. Daarnaast zal er een mini symposium zijn waarbij uitleg gegeven wordt over deze aandoeningen en de verschillende onderzoeken. Voor meer informatie over deze dag en de stichting http://www.debasstichting.nl/home 

 

 

11 april tot 14 april 2014 vakantie Euro Disney

 

Inschrijving voor deze activiteit is wegens groot succes gesloten.

 

Wat zou jij er van vinden om een 4 dagen geheel verzorgend met leeftijdsgenoten naar Euro Disney te gaan? Even met lotgenoten genieten van een paar heerlijke dagen. Het kan van 11 april tot 14 april. Voor deze reis hoef je alleen zakgeld mee te nemen want de reis in geheel kosteloos.

Aanmelden & meer informatie

 

4 oktober 2014 Lupus, MCTD, sclerodemie en Vasculitis dag 

 

Er worden allerlei workshops georganiseerd zoals een nagel workshop, make-up workshop, foto-shoots door een professioneel fotografe, klimmuur, circusworkshop, dansworkshop, kookworkshop, knutselactiviteiten en nog veel meer. Als je even geen zin hebt iets te doen, ga je naar ’t inloop-café om te chillen en wat lekkers te nemen.  Als je zelf nog een goed idee voor een workshop hebt,  laat het ons weten! Er is veel mogelijk op de locatie van deze dag.

Voor de ouders die geïnteresseerd zijn,  zijn er aparte workshops, met als doel ervaringen bespreken en tips uitwisselen. Ouders zijn vrij om aan het ouderprogramma mee te doen of bij hun kind te blijven

meer informatie

5 Oktober Jonge Kidsdag 

 

De jonge kidsdag is voor het gehele gezin waarvan 1 van de kinderen tot 12 jaar een KAISZ aandoening heeft. De dag zal plaats vinden op zondag 5 oktober 2014 in het spoorwegmuseum. Zodra er meer bekend is over het programma van deze dag zullen wij dat publiceren. De dag is toegankelijk voor leden en niet leden. KAISZ-leden zullen in juni een persoonlijke uitnodiging ontvangen en krijgen voorrang bij aanmelden aangezien er beperkte plaatsen zijn. Aanmelden kan dan vanaf juni.   

 

 

 

8 november 2014 Informatiemiddag Groningen 

 

Het is alweer een tijd geleden maar op zaterdag 8 november zal KAISZ in samenwerking met het UMC Groningen een informatiemiddag houden over KAISZ-aandoeningen en de laatste ontwikkelingen. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang. Zodra er meer bekend is over het programma zullen wij u daar over informeren. De dag is toegankelijk voor leden en niet leden. KAISZ-leden zullen een persoonlijke uitnodiging ontvangen. 

 

 

 

Nieuwsbrief aanmelden