Nieuws

juli 17, 2021

Nieuwe website KAISZ 2021

Dit is de nieuwe website van stichting KAISZ! Deze website is gemaakt in WordPress met behulp van Buitengewoon Concept en Luc Angevare. Alle foto’s hebben een bredere betekenis en verhaal erachter, wij vonden het niet leuk om stock-foto’s te gebruiken, dus hebben we verscheidene patiënten met een Autoinflammatoire ziekte gevraagd om foto’s. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Het jongetje op de homepagina heeft een zeer zeldzame Autoinflammatoire ziekte die veroorzaakt wordt door een defect in het RELA-gen.
  • Alle andere uitgelichte foto’s zijn gemaakt in het UMCG met behulp van Elizabeth Legger.
  • Veel foto’s zijn gemaakt in het laboratorium van het UMCG.

We hebben er ook voor gekozen om de website in 3 andere talen te vertalen; omdat een grote groep van de autoinflammatoire-groep een FMF-ziekte hebben. Deze groep wilden wij graag aanspreken in hun eigen talen.

Alle informatie die op de website staat zijn geschreven/gemaakt door onze medische adviseurs zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de informatie op de website betrouwbaar, valide en up-to-date zijn. Wij als stichting KAISZ proberen zoveel mogelijk informatie te halen en te brengen wereldwijd. Dit trachten wij te doen door congressen, het samenwerken met internationale patiëntenorganisaties en de medische wereld en het volgen van webinars.

Heeft u nog foto’s die te maken hebben met een Autoinflammatoire aandoening die u wilt insturen om te helpen de website wat persoonlijker te maken? Stuur deze dan alstublieft in op info@kaisz.nl!