Digitale database Engels

Welkom bij Autoinflammatory Search – The Systemic AutoInflammatory Diseases (SAID) Database

Deze nieuwe database is gebaseerd op de originele vergelijkende grafiek van systemische auto-inflammatoire ziekten van de Autoinflammatory Alliance, die wereldwijd een toonaangevend educatief hulpmiddel is geworden met betrekking tot deze zeldzame aandoeningen.

Autoinflammatory Search is bedoeld als een nuttig, informatief hulpmiddel, maar het is geen vervanging voor een medisch onderzoek, laboratoriumtests en andere diagnostische evaluaties door medische professionals die nodig zijn om een ​​nauwkeurige diagnose van een auto-inflammatoire ziekte te stellen.

Deze site is geïnspireerd op enkele basiselementen van de vergelijkende grafiek, in een gemakkelijk te doorzoeken en gebruiksvriendelijker formaat dat een geautomatiseerde analyse van symptomen, complicaties en ziektegegevens gebruikt, zodat gebruikers ziektes gemakkelijker kunnen vergelijken.

U kunt meer over deze ziekten zoeken en er meer over leren door vrije tekst in te voeren om symptomen van auto-inflammatoire ziekten te vergelijken, of door te kiezen uit een lijst met medische termen die met deze ziekten verband houden. Bovendien kunt u ook zoeken op individuele ziekten namen of genen die met deze ziekten zijn geassocieerd. Merk op dat deze database en het zoeksysteem zich in de “bètamodus” bevinden en nog steeds worden verfijnd.

Het doel van deze database is om artsen en medische professionals te helpen bij het overwegen van auto-inflammatoire ziekten symptomen en bevindingen, en om het bewustzijn voor deze zeldzame ziekten te vergroten.

Gebruikers die informatie zoeken met betrekking tot persoonlijke omstandigheden, worden dringend verzocht een gekwalificeerde arts te raadplegen. De Autoinflammatory Alliance kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van deze database.

De Autoinflammatory Alliance is een openbare liefdadigheidsorganisatie zonder winstoogmerk die zich inzet voor het verbeteren van het bewustzijn, de zorg voor en de behandeling van auto-inflammatoire ziekten.