Keuzehulp behandelcentra

Om u op weg te helpen zijn er verschillende keuzehulpen. De ene keuzehulp gaat over het helpen in het maken van een keuze voor een zorginstelling die voor u de juiste kan zijn, de andere keuzehulp gaat specifiek in op de behandelingen die er voorhanden zijn.

Hulp nodig bij kiezen van een zorginstelling?

Hebt u autoinflammatoire aandoening en hulp nodig bij het kiezen van een zorginstelling? Daarbij spelen verschillende factoren mee die voor iedereen verschillend zijn. Op basis van de door u opgegeven belangrijke punten, geeft de keuzehulp een goed advies van drie zorginstellingen. Daarnaast kunt u ook andere zorginstellingen vergelijken.

Voor de keuzehulp wordt informatie vergaard uit verschillende bronnen:

Ziekenhuizen en klinieken leveren eens per jaar informatie aan bij Zorginstituut Nederland voor de Openbare Database. De keuzehulp haalt informatie uit deze database.

Staan er geen gegevens bij een zorginstelling of kunt u deze niet vinden in de keuzehulp? Dan heeft deze zorginstelling geen (volledige) gegevens aangeleverd. Mogelijk kunt u er toch terecht voor een goede behandeling.

Waarderingen van patiƫnten op zorgkaartnederland.nl over ziekenhuizen en zelfstandige klinieken. Deze worden dagelijks bijgewerkt.

Het RadboudUMC Expertisecentrum voor Immuundeficiƫntie en Autoinflammatie (REIA) biedt zorg aan mensen met bepaalde zeldzame aandoeningen van het immuunsysteem.

Heeft u hulp nodig bij de keuze van uw behandeling?

Stichting KAISZ heeft nauwe afstemming met specialisten van o.a. UMC Utrecht/WKZ, UMC Groningen, Radboud Nijmegen, Erasmus Rotterdam voor gespecialiseerde artsen op het gebied van Autoinflammatie.